INFORMACIJE O TRGOVAČKOM DRUŠTVU

DAMASALIS CONSULT d.o.o.
Virovska 25, 48325 Novigrad Podravski, Hrvatska
095 90 46 113
www.damasalisconsult.hr
damasalisconsult@gmail.com

Društvo je upisano pri Trgovačkom sudu u Varaždinu.
OIB: 43321268091
MBS: 010127856
Osobe ovlaštene za zastupanje: Samir Rizk

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANKA D.D.ZAGREB
IBAN HR6724020061101082197

DAMASALIS CONSULT d.o.o. vlasnik je domene www.damasalisconsult.hr
Službenik za zaštitu osobnih podataka: Samir Rizk
Adresa i mjesto Službenika za zaštitu osobnih podataka: Virovska 25, 48325 Novigrad Podravski, Hrvatska
E-mail Službenika za zaštitu osobnih podataka: damasalisconsult@gmail.com

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim i/ili mobilnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem te provođenja financijskih transakcija.

Korisnik se slaže da će obeštetiti, i neće smatrati odgovornim Ljekarnu, od svih zahtjeva za naknadom štete i troškova, uključujući troškove pravnog zastupanja, a koji mogu nastati uporabom ove Internet trgovine od strane Korisnika.

Uvjeti korištenja stranice

Internetska stranica www.damasalisconsult.hr u vlasništvu je trgovačkog društva Damasalis Consult d.o.o, 48325 Novigrad Podravski, Virovska 25, OIB 43321268091

Svi materijali koji se nalaze na www.damasalisconsult.hr internetskoj stranici ekskluzivno su intelektualno vlasništvo tvrtke Damasalis Consult d.o.o., mogu se koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava, te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Damasalis Consult d.o.o. omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www. damasalisconsult.hr kako je regulirano ovim Uvjetima korištenja stranice. Posjetitelji Internet stranice ovlašteni su za upotrebu sadržaja isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svaka neovlaštena uporaba može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima i drugih zakona.

Sva međusobna komunikacija i interakcija koja se odvija putem ove domene mora biti u skladu s ovim Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Damasalis Consult ne garantira za bilo koji sadržaj postavljen od strane korisnika. Svi unosi (uključujući fotografije, tekstove, komentare i sl.) koje korisnici ostavljaju u za to predviđenim rubrikama moraju biti sadržajno točni. Za točnost i ispravnost na taj način unesenih podataka odgovaraju isključivo korisnici koji su ih unijeli. Točnost podrazumijeva da dolaze iz nekog pouzdanog i stručnog izvora i/ili osobnog iskustva korisnika. Korisnici ne smiju putem ove domene niti putem društvenih medija Damasalis Consult-a slati, objavljivati ili prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju, ili na bilo koji način krše prava drugih, bilo kakav materijal koji je po svojoj prirodi nezakonit, ugrožavajući, uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, koji je vulgaran, opscen, ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji, koji potiče na protupravne aktivnosti, ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja Damasalis Consult d.o.o sadrži oglašavanje ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga. Korisnik ne smije koristiti ovu domenu niti društvene medije Damasalis Consult d.o.o za oglašavanje ili izvođenje bilo kakve reklamne, promotivne, komercijalne, vjerske, političke, ili nekomercijalne promidžbe.

Svi materijali koji se nalaze u sklopu ove domene pravo su Damasalis Consult d.o.o, ili se koriste uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava te nositelja prava nad žigovima i/ili dizajna te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba, uključujući, ali bez ograničenja na, tekstove, softver, fotografije, video materijale, grafiku, glazbu, zvuk, kao i cijeli sadržaj Internet trgovine, a u skladu s propisima Republike Hrvatske. Korisnik ne smije mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji sadržaj, u cijelosti ili djelomično. Korisnik ne smije kopirati, redistribuirati, izdavati ili komercijalno iskorištavati preuzeti materijal bez izričitog pismenog odobrenja Damasalis Consult d.o.o i nositelja autorskih prava. Korisnik ne smije na Internet trgovini postavljati, objavljivati ili na drugi način činiti dostupnim bilo kakav materijal koji podliježe autorskom pravu, žigu ili drugim pravima intelektualnog vlasništva bez izričitog pisanog odobrenja nositelja tih prava. Damasalis Consult d.o.o nema nikakvu obavezu izvješćivati korisnika ili mu pomagati utvrditi da li je neki materijal podložan autorskom pravu.

Sve preporuke na našoj web stranici i društvenim mrežama služe u svrhu pružanja općih informacija i nisu namijenjene dijagnosticirati, izliječiti, liječiti ili spriječiti neku bolest, ili pak zamijeniti savjet medicinski kvalificiranih stručnjaka. Informacije koje pružamo ne smiju se koristiti kao zamjena za medicinsko savjetovanje sa zdravstvenim stručnjacima.

Uvijek se savjetujte s doktorom ili drugim kvalificiranim stručnjakom kada imate bilo kakva pitanja vezana za neko zdravstveno stanje.

Informacije koje dobijete putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona nisu savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema ili načina upotrebe pojedinih proizvoda. Sve informacije dobivene sa ovih Stranica kao i putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona koristite na vlastitu odgovornost.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.

Ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost, vjerodostojnost ili starost informacija koje možete pronaći na našim stranicama.

Internet stranica sadrži informacije trećih strana i poveznice na druge internetske stranice koje nisu u našem vlasništvu i na koje se ne odnose ovi Uvjeti stoga za njih ne preuzimamo nikakvu odgovornost. Poveznice na druge internetske stranice označene su na odgovarajući način. Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od Internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

Smatra se da su svi posjetitelji u svakom trenutku korištenja internet stranice www. damasalisconsult.hr  upoznati s ovim Uvjetima te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ukoliko ne prihvaćate ove uvjete korištenja, molimo Vas da napustite Internet stranicu.

Pridržavamo pravo izmjene sadržaja ove Internet stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti i pritom ne preuzimamo odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. Također pridržavamo pravo izmjene uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave jer se svakim ponovnim korištenjem bilo kojeg sadržaja na stranici www. damasalisconsult.hr smatra da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja.

U nastojanju besprijekornog korištenja Stranice, uvijek se trudimo smanjiti vjerojatnost pojave tehničkih pogreški prilikom korištenja stranice, ali ne možemo dati jamstvo da će sve funkcionalnosti uvijek biti dostupne i ne odgovaramo za eventualnu nedostupnost stranice.