bg_image

Mi smo Damasalis

U Damasalisu okupljamo farmaceutske stručnjake s područja biljne terapije, dermatologije/kozmetologije i kliničke farmacije koji zadnjih 8 godina rade na osobnom pristupu svakom pacijentu, kako bi prevenirali ozbiljnije bolesti te postigli kontrolu nad svojim zdravljem. Čvrsto vjerujemo da se svaka tegoba i bolest mogu dobiti pod kontrolu, uz vašu volju i nas kao vodiča koji će vas pratiti na tom putu.

image

Naš tim, radom u ljekarni, već 14 godina na liječničku preporuku izrađuje individualizirane pripravke ( za razne bolesti kože tijela te vlasišta ) i dodatke prehrani ( za bolesti jetre, za upalne bolesti crijeva, kod poremećaja menstrualnih ciklusa i simptoma PMS-a, za jačanje imuniteta osobito u infekciji SARS Cov-2 virusom ).
Distribuiramo ih u ljekarnama Rizk s odličnim rezultatima razrješenja ili umanjenja tegoba.
Sada pokrećemo distribuciju u ostale dijelove Hrvatske. Svaki proizvod kojeg osmislimo nastao je kao rezultat praktičnog znanja i svakodnevnog rada u ljekarni. Tako smo razvili pametne SMART biljne preparate, seriju proizvoda sa fitosomalnim ekstraktima. Takvi ekstrakti imaju znanstveno podržano djelovanje i veću učinkovitost naspram klasičnih preparata na tržištu u liječenju vašeg stanja. Spojili smo znanost i praktično znanje stečeno višegodišnjim iskustvom ljekarničkog rada s pacijentima.

Promatrajući tijelo kao cjelinu, razmatramo sve što ima utjecaj na vaše zdravlje – prehrana, stil života, način razmišljanja. Našim savjetovanjem pomažemo rješavati uzrok a ne samo simptom bolesti. 

Mi garantiramo potpunu posvećenost svoje stručnosti i znanja, a ako vi sebi garantirate spremnost iskoristiti pruženo iskustvo – rezultati neće izostati.

Koliko dugo i kako radimo?

Sve je krenulo davne 1992.-ge godine kada je osnovana prva poslovnica naše obiteljske ljekarne Rizk. Isticali smo se posvećenosti i savjetima kojima su korist osjetili pacijenti s dugogodišnjim neriješenim tegobama. Čvrsto vjerujemo da čovjek nije samo njegova tegoba već cijelo tijelo, mentalno i fizičko. Stoga smo pokrenuli Damasalis online savjetovalište, gdje smo najviše pomogli zaposlenim te zauzetim majkama i ženama. Našim znanjem i iskustvom pomogli smo stotinama ljudi riješiti njihove zdravstvene tegobe, na prirodan način. Radimo s ljudima koji su spremni uložiti svoj trud, novac i vrijeme za svoje zdravlje i prevenirati ozbiljnije bolesti.

image

Kako vam možemo pomoći?

 • Individualno vas savjetujemo i vodimo kako biste što brže došli do smanjenja tegoba.
 • Pomažemo liječiti tegobe prirodnim lijekovima.
 • Vodimo vas do odabira vama najprikladnijeg proizvoda iz svijeta lijekova i dodataka prehrani.
 • Pomažemo pravilno odabrati kozmetiku kod kožnih oboljenja.
 • Analiziramo učinkovitost vaših lijekova i moguće neželjene interakcije.
 • Kreiramo funkcionalne dodatke prehrani temeljeno iz svakidašnjeg radnog iskustva s pacijentima.
 • Djelujemo na uzrok, a ne simptome.

 • image
  Upoznajte

  Naš tim

  Service Image

  Lidija Vuljanić Rizk

  Moje ime je Lidija Vuljanić Rizk, magistra sam farmacije i fitoaromaterapeut. Zbog ljubavi prema prirodnim znanostima i prirodnim načinima liječenja, posvetila sam se pomagati svima koji shvaćaju povezanost ljekovitosti prirode i ravnoteže svog tijela.
  Već 14 godina radim u obiteljskoj ljekarni Rizk a dodatno se usavršavam na području farmacije i prirodnih rješenja za žensko zdravlje. Područja mog osobitog interesa su dječji imunitet, žensko zdravlje, onkološki bolesnici i njihova podrška. Moja životna misija je osvijestiti važnost prevencije ozbiljnijih bolesti. Zato sam pokrenula podcast „15 minuta za zdravije sutra“ i prvo online Rizk ljekarničko savjetovalište. Tako sam postala i virtualna ljekarnica. 😊
  Majka sam četvero djece a u slobodno vrijeme volim čitati, putovati, družiti se s obitelji i prijateljima, vrtlariti i šetati prirodom.

  Service Image

  Mateja Križanović

  Moje ime je Mateja Križanović, po struci sam sveučilišna magistra dermatofarmacije i kozmetologije. 2016.godine postajem dio tima ljekarne Rizk gdje radim kao magistra farmacije. Kontinuirano sudjelujem u brojnim stručnim edukacijama kako bi svojim pacijentima omogućila najbolju moguću njegu. Dolaskom u ljekarnu Rizk postaje mi jasnije kuda moj interes zapravo naginje. Znanost o koži uvijek me fascinirala jer ona kao takva osim sto proučava zdravlje i ljepotu kože veže se uz samopouzdanje pojedinca (svatko od nas sigurno se bar jednom susreo s tinejdžerom koji skriva svoje lice zbog akni ili s psorijatičarom koji skriva crvenu i ljuskavu kožu). Vođena novim saznanjima, ljubavi prema koži i željom da pomognem pacijentima područje mog užeg rada postaje zdrava, njegovana i lijepa koža. Majka sam jednog tvrdoglavog dječaka 😊 a slobodno vrijeme najčešće koristim za boravak u prirodi kako bih napunila baterije te za druženje s obitelji i meni dragim ljudima.

  Service Image

  Samir Rizk

  Zovem se Samir Rizk, magistar sam farmacije i specijalist kliničke farmacije. Neprestana želja za pomaganjem i davanjem sebe ljudima potakla me u smjeru educiranja prema medicinskim znanostima. U obiteljskoj ljekarni radim već 13 godina. Osobito volim optimizirati cjelokupnu terapiju s više vrsta lijekova, poučavati pacijente kako sigurno i pravilno koristiti lijekove te pratiti ishod liječenja. Tako možemo spriječiti pojave ozbiljnih nuspojava i sakrivenih interakcija lijekova. U razgovoru s pacijentima otkrivam i dajem rješenja za individualne terapijske probleme: nerazumijevanje korištenja terapije lijekova propisanih od strane liječnika, nedoumice ili odbijanja u terapiji, poteškoće konzumiranja lijekova, poteškoće praćenja rasporeda uzimanja lijekova. Na taj način i sam pacijent aktivno sudjeluje u nalaženju prihvatljivijih alternativa koje će moći slijediti. Otac sam četvero djece a u slobodno vrijeme bavim se astrofotografijom te proučavanjem ljudskih emocionalnih ekspresija.

  Service Image

  Alma Latinčić

  Moje ime je Alma Latinčić, magistra sam farmacije i fitoaromaterapeut. Prirodnim načinima liječenja bavim se intenzivno već 10 godina.
  Sinergijom znanja i empatije doprinosim kvaliteti spolnog zdravlja žena i muškaraca, smatrajući da su podrška kroz tijek ozdravljenja i zajedničko zalaganje formula uspjeha. Individualnim pristupom u liječenju i suradnjom s ostalim stručnjacima proaktivno pomažem u rješavanju zdravstvenih problema.
  Osobito se zalažem u prevenciji tegoba kako bi pacijenti imali zdraviju budućnost. Veselim se zajedničkim rezultatima, a dobiveno povjerenje i znatiželja motiviraju me za daljnje usavršavanje.
  A najljepši osjećaji i uspomene su kada mlade mame podijele sa mnom svoje prve zajedničke fotografije, te mi povjere zdravlje svoje djece.

  Stručnjaci s kojima surađujemo

  Service Image

  Alma Bunić

  dipl.ing.preh.teh.

  Italian Trulli

  Service Image

  Nataša Barolin Belić

  M. Psych (Gest)

  Service Image

  Silvija Zec Sambol​

  dr. sc. liječnik integrativne medicine

  Italian Trulli

  Service Image

  Daria Šurić

  mag.pharm

  Italian Trulli